Nyheter


01-01-2013 -
Nytt år, nya prylar!
Nu finns det ett kit för mobilladdning / allmän strömförsörjning utlagd på Tradera, som använder sig av en booster för att få 5V från två solceller och har ett smidigt USB-uttag.  
Det finns även en annan lite mer kraftfull USB-modul som säljs separat (någon typ av beställning av solceller krävs, dock...det är ju det sajten är till för, så att säga..).
Dessutom finns olika typer av dioder tillgängliga som kan vara lämpliga att ha till solcellsbyggen.

Förhoppningsvis kommer det snart finnas lite demonstrationer i form av bilder/videoklipp av produkterna som säljs här.

Gott nytt år allihopa!


30-12-2012 - Ström-/laddningsmoduler samt kit snart här.
Inom ett dygn kommer nya produkter läggas till som gör det enkelt att bygga egna solcellsdrivna mobilladdare eller annan strömförsörjning för mindre prylar, så som Arduinos.


14-12-2012 - Nya produkter på ingång
Ett par olika typer av små billiga spänningsregulatorer med boost-funktion för att få upp spänningen utan att använda sig av för många solceller kommer att läggas till sortimentet snarast möjligt. Det är i många fall helt klart användbart att bruka cellernas höga strömproduktion mot mer spänning. Solpanelen blir därmed mindre och billigare.
Mer info kommer när varorna är inne...


30-11-2012
- Sajten är uppe!
Nu är det dags att börja sälja grejer. Förhoppningsvis kommer sajten så småningom att ändra utseende till det bättre, när man hajar hur Google Apps funkar.


Comments